Koła Gospodyń Wiejskich zakwalifikowane do II etapu konkursu
NAZWA KGW POWIAT zajęte miejsce w I etapie
Kólko Rolnicze – Koło Gospodyń Wiejskich w Miłobądzu – Bliniec/mandach tczewski I
Koło Gospodyń Wiejskich w Sierakowicach Sercem Podszyte – Rumiana przepiórka z musem pietruszkowym kartuski I
Kółko Rolnicze Koło Gospodyń Wiejskich w Przetoczynie – Klopsiki z pomuchla (z dorsza) wejherowski I
Koło Gospodyń Wiejskich w Krępie Kaszubskiej – Ratatuj lęborski I
Koło Gospodyń Wiejskich w Jęcznikach Wielkich – Mięsny specjał z Jęcznik człuchowski I
Koło Gospodyń Wiejskich we Wdzie – Zupa: Czernina , czyli czarna polewka starogardzki I
Stowarzyszenie dla wsi Lubieszewo i nie tylko – Żeberka po żuławsku nowodworski I
Koło Gospodyń Wiejskich “Borowianki” w Borowym Młynie – Borowska kaczka nadziewana kaszubskim złotem bytowski I
Koło Gospodyń Wiejskich w Zielonej Chocinie ”Chocinianki” – Pierś z kaczki na kapuście czerwonej podana z ciszką ziemniaczaną chojnicki I