Koła Gospodyń Wiejskich zakwalifikowane do II etapu konkursu
Nazwa KGW Powiat zajęte miejsce w I etapie
KOŁO GOSPODYŃ WIEJSKICH NOWINKA NOWY CIECHOCINEK – Pierogi z siekaną gęsiną aleksandrowski I
Koło Gospodyń Wiejskich w Brzeźnie – pierogi z farszem z pieczonek kaczki z dodatkami świecki I
Koło Gospodyń Wiejskich,, Jarzębinki ” – kaczka w sosie porzeczkowym lipnowski I
Koło Gospodyń Wiejskich w Kłuśnie – pyzy z mięsem brodnicki I
KLUB GOSPODYŃ WYJĄTKOWYCH w SKRZYNKACH – barszcz wyjątkowy włocławski I
Koło Gospodyń Wiejskich “Nowoczesne Gospochy” w Cierpicach – mała czarna z szarakami toruński I
Koło Gospodyń Wiejskich w Sokołowie – ozory w sosie w towarzystwie warzyw golubsko-dobrzyński I
Koło Gospodyń Wiejskich “Żurawinki” w Brzeźnie – Gulasz z dziczyzny z kluskami ziemniaczanymi tucholski I
Koło Gospodyń Wiejskich Borzyszkowo -Kaczka konfitowana z kapustą szmurowaną sępoleński I
Koło Gospodyń Wiejskich “Szembruczek” – Zrazy wołowe z kapustą kiszoną i grzybami leśnymi podane z kaszą gryczaną, sosem grzybowym i sałatką z pieczonych buraczków grudziądzki I
Koło Gospodyń Wiejskich w Morzewcu – Zawis z mięsa tradycja kujaw bydgoski I
KOŁO GOSPODYŃ WIEJSKICH W KRZEKATOWIE – Szynka parzona z kością mogileński I
Koło Gospodyń Wiejskich w Malankowie “Malinówki” – Kaczuszka z malinowego garnuszka chełmińśki I
KGW Wieszkowianki- Gęś faszerowana kaszą i grzybami nakielski I
KGW Komaszyce – pirzok kujawski inowrocławski I
Koło Gospodyń Wiejskich “KOTOWIANKI” w Kotowach – golonka w kapuście rypiński I